Spring naar inhoud

Over Lilian Boonstra

fotoblog.jpgGroningse (1967) Communicatie- en organisatiedeskundige, die nu tien jaar woont in de Achterhoek met haar gezin met drie schoolgaande kinderen.

De afgelopen 25 jaar heb ik prachtig werk mogen doen in verschillende branches: ICT, onderwijs, gemeenten en het bedrijfsleven. Rode draad voor mij was dat mijn koffer gevuld was met Taal en de wil om de luisteren naar wat mensen echt bedoelen. Het beheersen van de taal heeft mij veel gebracht.

Nu wil ik anderen leren hoe ze hun taal kunnen inzetten om te realiseren wat ze graag willen. Voor mij de aanleiding om in 2015 te starten met de Tweedegraads docentenopleiding Nederlands aan de HAN, die ik eind 2017 succesvol heb afgerond. Ik wil me inzetten als MBO-docent en heb mij gespecialiseerd in leren op de werkplek (hybride leeromgeving).

Inmiddels werk ik bij ROC van Twente (Financiële opleidingen, mbo 2, 3 en 4) en het Graafschapcollege (Opleiding sociaal cultureel werk, mbo4).

Naast het docentschap zet  ik mij vrijwillig in als bestuurslid van de landelijke D66 thema-afdeling Onderwijs & Wetenschap. En dichter bij huis voor de Volksfeestcommissie van het Buurtschap Brinkheurne en als bestuurslid PR bij operakoor WM-classic in Winterswijk.

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: